sâmbătă, 29 octombrie 2011

Top cinci cele mai frecvente fantezii sexuale pe care le au femeile

Mintea noastra este un lucru cu adevarat uimitor. Nu are nicio limita. Ceea ce nu putem avea, ceea ce ne e teama sa facem, ceea ce speram sa ni se intample capata forma unor vise sau unor fantezii.
Top cinci cele mai frecvente fantezii sexuale pe care le au femeile
Credeai ca numai barbatii se gandesc la sex si au in mod frecvent fantezii erotice? Ei bine, nu este asa. Femeile au o imaginatie chiar si mai bogata decat a barbatilor si fanteziile lor nu sunt mereu romantice, cu apusuri de soare si lumanarele. Unele chiar sunt obraznice si incredibil de indraznete.

Iata care sunt cele mai frecvente fantezii sexuale pe care le au femeile:

5. Sex cu o persoana de alta rasa- Un mulatru sexy sau un japonez priceput? Se pare ca femeile sunt excitate de gandul de a avea relatii sexuale cu persoane de alta rasa.

4. Sex cu o persoana cu autoritate
 - Profesorii, doctorii si preotii se numara printre barbatii cu autoritate care incita femeile si le pun mintea pe jar.

3. Sex rapid cu un necunoscut
 - Eventual daca se poate intr-un loc public. O intalnire fierbinte cu un necunoscut sexy este o fantezie pe care multe o au in minte.

2. Sexul cu o alta femeie
 - Se pare ca e adevarat ca intr-o anumita masura toti suntem bisexuali, dat fiind ca foarte multe femei viseaza sa aiba o realtie sexuala cu o femeie.

1. Sexul cu doi barbati in acelasi timp - Se pare ca femeile cel mai mult viseaza sa fie mangaiate, sarutate si alintate de doi barbati in acelasi timp, dispusi sa le satisfaca si cea mai intima dorinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu