joi, 27 octombrie 2011

Chelsea Clinton, pe cale sa devina Elena Basescu a Americii. Isi planuieste intrarea in Congres

Chelsea Clinton se gandeste serios sa candideze pentru un loc in Congresul american, potrivit presei din SUA. Se pare ca toata lumea ii cauta un post liber in statul New York, acolo unde locuieste impreuna cu sotul ei.
Chelsea Clinton, pe cale sa devina Elena Basescu a Americii. Isi planuieste intrarea in Congres

Chelsea Clinton vrea sa demonstreze, ca si Elena Basescu, ca aschia nu sare departe de trunchi: tatal – fost presedinte, mama – secretar de stat, asadar, fiica de ce nu ar putea fi si ea congresmen.

Ideea nu pare sa fie rupta din filmele SF, daca e sa dam crezare stirilor aparute in presa americana. Un congresmen din New York se pregateste sa iasa la pensie, iar Chelsea Clinton doar asta mai asteapta ca sa-si faca intrarea intr-o functie politica importanta.

Purtatorul de cuvant al familiei Clinton neaga toate zvonurile: “Este fals 100%. Nu participa la nicio alegere in New York sau in alta parte”, spune el.

Seful partidului democrat din SUA nu a primit nicio instiintare oficiala in acest sens, dar propunerea il incanta: “Are capacitatea de a iesi din multime. Ar fi un candidat extraordinar. Este inteligenta, stie sa sustina un discurs. Nu am auzit de o eventuala candidatura a ei, dar ar fi ceva nemaipomenit”, crede Jay Jacobs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu