vineri, 9 decembrie 2011

Mama si fiu? O vedeta de 32 de ani din Marea Britanie are un iubit de…17 ani

Prezentatoarea de televiziune Caroline Flack a primit amenintari cu moartea din partea fanelor iubitului ei de 17 ani, Harry Styles, membru al trupei One Direction.
Mama si fiu? O vedeta de 32 de ani din Marea Britanie are un iubit de hellip;17 ani
S-au cunoscut anul trecut, in timp ce ea prezenta un show de televiziune la care tanarul de 17 ani a participat impreuna cu trupa lui. Primele speculatii ca ar exista o relatie intre cei doi au aparut in octombrie anul acesta cand au fost suprinsi sarutandu-se in culise si au flirtat in fata camerelor de filmat.
Cand adolescentul a fost intrebat mai tarziu de momentul intim impartit cu prezentatoarea s-a facut tot rosu si s-a foit, reusind doar sa spuna ca Caroline e “buna”.
Acum cateva zile, insa, vedeta TV a recunoscut pentru revista “Now” ca are o relatie cu Harry, spunand ca nu a facut nimic rau si ca oamenii “pur si simplu nu accepta diferentele de varsta mari”. “Nu inteleg cum pot oamenii sa spuna ca ce se intampla intre noi este dezgustator. Eu nu cred ca este.”, a continuat ea.
Cu privire la amenintarile cu moartea, Caroline a spus: “E o forma de intimidare de la fanii One Direction, care sunt cu totii foarte tineri – e un fel de obsesie fanatica. Nu pot sa le iau in serios sau n-as mai iesi niciodata din casa. Harry mi-a spus “Nu baga in seama tot ce vezi pe Twitter”. El a devenit cel matur in acest moment.”
Alaltaieri dimineata, adolescentul a fost vazut parasind casa prezentatoarei la ora 9.30, avand o geanta in care isi ducea hainele. Pozele cu pustiul cu frizura dezordonta si ochii carpiti iesind din casa iubitei lui cu 15 ani mai mare au aparut in toate tabloidele din Anglia, frangand inimile adolescentelor.
Nici mama lui Harry, Anne, nu e foarte incantata. “Anne nu vrea ca Harry sa fie ranit”, a spus o prietena de familie revistei “Star”. Caroline e o femei mondena, care a avut mereu parte de atentia barbatilor. Anne crede ca Harry ar trebui sa umble cu fete de varsta lui si ca caroline ar trebui sa-l lase in pace.”
Se pare ca Caroline a facut o pasiune pentru baietii cu numele “Harry”. In 2009 au existat zvonuri ca vedeta TV ar avea o relatie cu Printul Harry, dar ea a insistat ca e doar un prieten care a ajutat-o sa treaca peste o despartire grea.
Voi ce credeti? Este diferenta de varsta inacceptabila in acest caz? Cum credeti ca ar fi reactionat lumea daca el ar fi avut 32 de ani si ea 17? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu