miercuri, 31 august 2011

Demi Lovato si Joe Jonas s-au reintalnit la MTV VMA 2011

Demi Lovato si Joe Jonas le-au facut o bucurie fanilor cand au stat de vorba la MTV VMA 2011si au demonstrat ca se pot intelege dupa despartirea dureroasa prin care au trecut cu un an in urma.
Demi Lovato si Joe Jonas s-au reintalnit la MTV VMA 2011
Evenimentul a avut loc la  Nokia Theatre din Los Angeles. Au fost cei mai buni prieteni, au format un cuplu de vis.. pana cand Jonas i-a dat papucii lui Demi, lucru ce a contribuit la accentuarea depresiei.

Nu e usor sa fii un copil vedeta, mai ales cand te simti complexat de felul in care arati si toata lumea are asteptari uriase de la tine.

Despartirea de Joe Jonas si faptul ca a fost fortata de catre impresari si producatori sa munceasca alaturi de el si noua lui iubita nu au ajutat-o deloc pe Demi sa poarte povara celebritatii.

Din fericire, adolescenta s-a vindecat, dupa un tratament strict, iar acum e pregatita sa mearga mai departe, cu forte noi.

Cei doi s-au revazut mai intai la Do Something Awards, iar acum la MTV VMA. Demi a purtat o tinuta Mandalay, in timp ce Joe a avut o tinuta DSquared2.

Dupa eveniment, ea a scris pe Twitter: "Mi-am dat jos pantofii si ma intorc acasa. A fost distractiv!".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu