vineri, 26 august 2011

Thalia implineste azi 40 de ani

Thalia a fost mereu o rasfatata a fanilor, care au placut-o enorm inca de la debut si o plac in continuare la fel de tare. Azi, 26 august, vedeta implineste 40 de ani, asa ca ne-am gandit sa o celebram intr-un mod special – o galerie foto cu 40 de fotografii reprezentative.
Thalia implineste azi 40 de ani – O celebram cu o GALERIE FOTO cu 40 de fotografii reprezentative
In copilarie, Thalia arata ca o papusa de portelan. A urmat perioada adolescentei, cand a avut parul cret si fata plina de acnee. O data cu trecerea timpului, look-ul Thaliei a evoluat si el, insa a ramas mereu frumoasa, indiferent de coafura sau stil vestimentar.
Thalia si-a inceput cariera in telenovele prin anii '80, cand era doar o adolescenta. Succesul l-a cunoscut pentru rolul din telenovela „Marimar”, unde a jucat alaturi de Eduardo Capetillo. In 1995 a jucat alaturi de Fernando Colunga si cei doi au avut un succes nebanuit ca si cuplu. „Rosalinda” a fost o alta productie in care actrita a jucat in 1999 si care i-a crescut faima.
Vedeta s-a casatorit in 2000 cu Tommy Mottola. A fost una dintre cele mai asteptate evenimente ale momentului si a avut loc la Catedrala Sf. Patrick's din New York. Thalia a captat ochii tuturor cu o rochie cu o trena de 16 metri lungime. Artista arata ca o regina.
Thalia a devenit mama pe 7 octombrie 2007, cand a adus-o pe lume pe lumea pe micuta Sabrina Sakae. La cateva luni dupa asta, cantareata a participat la un eveniment in New York, unde arata fantastic, demonstrand ca faptul ca a devenit mama nu a imiedicat-o sa-si mentina forma fizica extraordinara. Pe 25 iunie 2011, artista a nascut un baietel, Matthew Alejandro Mottola.

Un comentariu:

  1. ESTE SI RAMINE O PRINTESA PTR MINE SI ESTE O FEMEIE FOARTE PURTERNICA SUFLETESTE SI O INIMA CURATA CA CLISTALUL

    RăspundețiȘtergere