miercuri, 24 august 2011

Impotriva lor concureaza Larisa Popa la Miss Universe! Afla ce scandaluri sunt in culisele competitiei!

Larisa Popa, reprezentanta Romaniei la Miss Universe 2011, are concurenta serioasa, insa are sansa sa elimine doua dintre favorite. Miss Franta si Miss America sunt deja implicate in doua super scandaluri, care le-ar putea crea mari probleme.
Impotriva lor concureaza Larisa Popa la Miss Universe! Afla ce scandaluri sunt in culisele competitiei!
Miss Universe SUA, Alyssa Campanella, este victima unor zvonuri conform carora si-ar fi pus silicoane, ar fi insarcinata si... maritata! Alyssa nu se lasa insa intimidata de rautatile care se spun pe seama ei si zice ca este pregatita suta la suta pentru concurs.


Foto: Miss SUA, sursa Getty Images
Miss Franta, Laury Thilleman, a fost si ea implicata intr-un scandal imens, imediat dupa ce a castigat titlul in tara sa. O revista a publicat fotografii incendiare cu frumoasa care se saruta cu o alta femeie. „Nu este nimic scandalos. Pur si simplu i-am dat un pup unei fete, cea mai buna prietena a mea. Atata tot. Ceea ce ma raneste este ca cineva din scoala mea a putut sa vanda aceste imagini. Totul pentru cateva bancnote...", a declarat Laury.

Foto: Miss Franta

Larisa Popa, reprezentanta noastra la concursul din Brazilia, care va incepe pe 12 septembrie, vrea sa isi faca o aparitie memorabila. Va purta o pelerina asemanatoare cu cea a lui Vlad Tepes. Bentita ornata cu perle si strasuri este varianta romantica a gugiumanului pe care il purta domnul Tarii Romanesti: Vlad Tepes. In varf, la fel ca si originalul, are o pana. Aceasta a fost smulsa de la curca unei croitorese.

Foto: Larisa Popa si Miss Irlanda in cantonamentul din Brazilia
In prezent Larisa este in cantonamentul Miss Universe din Brazilia. “Petrec cele mai frumoase clipe din viata mea”, a postat ea pe Facebook imediat ce a ajuns acolo.

Foto: Miss Irlanda, Miss Sua si Miss China

Spune si tu: crezi ca are vreo sansa ca sa castige titlul?

Un comentariu: