miercuri, 24 august 2011

Vanessa Hudgens s-a maturizat – Admira-i noul look!

Si-a facut deja un nume la varsta de 16 ani, aparand in serialul tv pentru adolescenti High School Musical. Insa, Vanessa Hudgens are acum 22 ani si a inceput sa se imbrace conform varstei. Nu mai arata ca o fetita, ci ca o femeie adevarata.
Vanessa Hudgens s-a maturizat – Admira-i noul look! - GALERIE FOTO
Tanara actrita si-a compus un outfit format dintr-o rochie alba scurta, tip pulover, accesorizata cu o pereche de cizme ciocolatii pana peste genunchi, coliere suprapuse si niste ochelari de soare cool.

Cat despre coafura, fostul star Disney s-a tuns scurt nu pentru ca asa au incurajat-o stilistii, ci pentru ca asa ii cere noul sau rol din filmul independent Gimme Shelter, unde joaca rolul unei adolescente fara adapost.
Si chiar daca multa lume a incurajat-o, inclusiv fanii ei, actrita si-a exprimat deschis indoielile legate de noul sau hairstyle: „ Ma simt ca o mamica gospodina...Mi-e dor de parul meu, credeti-ma, dar momentan nu am ce sa-i fac!

Tinuta formata din rochita si cizme alaturi de noua sa coafura o face pe Vanessa sa para chiar putin mai matura decat 22 de ani, dar noua ne place de ea. Voi ce ziceti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu