sâmbătă, 27 august 2011

Top cele mai sexy minione de la Hollywood

Nu sunt foarte inalte, dar impun respect. Aceste femei au dat lovitura la Hollywood cu trupurile lor mici, dar bine proportionate si au ajuns rapid in topul preferintelor masculine. Si abia trec de 1,50 metri!
Top cele mai sexy minione de la Hollywood
1. Eva Longoria
Nevasta disperata e o latina sexy de numai 1, 57 m! Important este ca are fund, are talie, are sani si este considerata una din cele mai sexy femei din lume.

2. Shakira
Her hips don't lie! Shakira impune respect prin felul in care danseaza, chiar daca inaltimea (1,57 m) si marimea sanilor nu o avantajeaza prea mult.


3. Kim Kardashian
Nu mai are nevoie de nicio prezentare. Formele ei apetisante au facut-o celebra, chiar daca in realitate este o mignona de 1,57 m. Vedeta poarta tocuri mai tot timpul si are incredere in ea, iar asta e de ajuns.


4. Fergie
La 1,57 m este Fergalicious! Cantareata este plina de sex-appeal, iar stilul ei vestimentar, cu rochiile scurte si mulate si tocurile foarte inalte, o plaseaza in topul celor mai sexy vedete.

5. Kylie Minogue
Are doar 1,52, dar este un sex-simbol. Chiar daca a trecut printr-o incercare destul de grea (s-a luptat cu cancerul la san), cantareata continua sa starneasca imaginatia barbatilor din toata lumea.


Care din ele ti se pare cea mai sexy?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu