miercuri, 31 august 2011

Uraganul Irene i-a stricat ziua de nastere Thaliei

Se pare ca frumoasa Thalia, care pe 26 augut a implinit 40 de ani, a avut o aniversare destul de agitata. Ca de obicei, pagina de Twitter a vedetei a fost un instrument intens utilizat de fani pentru a-i transmite divei mexicane urarile lor de bine. Raspunsul Thaliei nu s-a lasat asteptat. Ea le-a multumit fanilor si a pastrat in permanenta legatura cu ei.
Uraganul Irene i-a stricat ziua de nastere Thaliei
"Peste 1.000 de twit-uri cu felicitari pentru ziua mea. Va multumesc!!! Cadourile sunt minunate! Ador videoclipurile, scrisorile si cuvintele pe care mi le-ati transmis. Toate acestea sunt un mare sprijin pentru mine", a declarat vedeta.

Cu siguranta, unul dintre cadourile preferate ale vedetei a fost un desen pe care i l-a facut, cu toata dragostea, fiica sa Sabrina, in varsta de aproape patru ani. "Nu este cea mai frumoasa felicitare? Imi place mult cum m-a desenat Saki si scrisul ei tremurator (la care a ajutat-o tatal ei, evident)", a scris atrista langa fotografia cu felicitarea pe care i-a facut-o fiica sa.

Matteo, fiul sau, care s-a nascut la finalul lunii iunie, este inca prea mic ca sa ii arate mamei sale cat de mult o iubeste, dar se pare ca i-a zambit toata ziua.

Evident, nu a putut lipsi nici tortul, care a fost ornat cu o singura lumanare. " E suficient", a declarat Thalia.

Totusi, cand petrecerea era pe sfarsite, s-a intamplat ceva neasteptat. Uraganul Irene a alertat autoritatile din New York care au fost nevoite sa evacueze 400.000 de persoane, printre care si familia Thaliei. La doar o zi dupa petrecerea aniversara a actritei, ea si familia sa au fost nevoiti sa se mute la un hotel. Pagubele cauzate de uraganul irene au fost estimate intre 3 si 6 miliarde de dolari.

"Dupa ce am evacuat casa alaturi de toata familia mea si am petrecut noaptea la un hotel, uraganul Irene ne-a spus pa! Acum trebuie sa fac din nou bagaje", a scris Thalia pe Twitter.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu