luni, 29 august 2011

Imagini oficiale de la nunta lui Kim Kardashian cu Kris Humphries

Abia la o saptamana de la nunta au fost publicate fotografii in care una dintre rochiile de mireasa purtate de  Kim Kardashian sa se vada mai bine. Abia la o saptamana de la nunta au fost publicate fotografii in care una dintre rochiile de mireasa purtate de  Kim Kardashian sambata, 20 august.
Imagini oficiale de la nunta lui Kim Kardashian cu Kris Humphries - FOTO
Kim Kardashian alaturi de surorile ei apar in revistei „HELLO!”. Nunta este probabil o ocazie unica pentru o femeie de a arata perfect si sa atraga toate privirile. Totusi, Kim Kardashian a decis ca la acest eveniment si surorile ei sa poarte tinute foarte asemanatoare cu a ei, tot albe, create de Vera Wang, cea care i-a creat cele trei rochii de mireasa pe care le-a purtat.

Tinuta purtata de Kim la cununia religiasa a valorat 15 milioane de dolari.

Kris Humphries a spus despre mireasa lui ca a fost „socant de frumoasa”.

La ceremonie au participat peste 400 de invitati, iar mai multe imagini puteti vedea in cel mai recent numar al revistei „Hola”.

"Parca eram in paradis", au fost primele impresii ale lui Kim, imediat dupa nunta. "Totul a fost perfect", a adaugat si Kris Humphries.

Kim a spus ca s-a simtit ca o adevarata printesa in rochia Vera Wang. Desi multi au zis ca nunta a fost mult prea grandioasa si a aratat mai mult ca un spectacol decat ca o petrecere, Kim ii contrazice. "Scopul nostru principal nu a fost nici luxul, nici opulenta. Familia si prietenii au fost cei mai importanti", a declarat mireasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu