vineri, 26 august 2011

Miliardara Petra Ecclestone se casatoreste intr-un un castel din secolul al XV-lea si va avea o petrecere de 2 milioane $

Trei zile si trei nopti, exact ca in basme, atat va dura nunta celei mai rasfatate fete din Marea Britanie, Petra Ecclestone, fiica sefului din Formula 1. Crescuta in puf, mireasa in varsta de 22 de ani se va casatori weekendul acesta cu alesul inimii ei, omul de afaceri James Stunt, intr-un castel din secolul al XV-lea.
Miliardara Petra Ecclestone se casatoreste intr-un un castel din secolul al XV-lea si va avea o petrecere de 2 milioane $
Mai exact, este vorba despre castelul Odescalchi, aflat in apropiere de Roma, acolo unde s-au casatorit si Tom Cruise si Katie Holmes in 2006. Petra va fi condusa la altar de catre tatal sau, Bernie Ecclestone, iar domnisoara de onoare va fi sora ei, Tamara.
Cea care se ocupa de organizarea nuntii este Peregrine Armstrong Jones, cea care a lucrat si pentru nunta Victoriei cu David Beckham.

Daca la anuntarea logodnei, familia fetei a cheltuit o mica avere ca sa o aduca pe Rihanna sa tina un recital, de data asta Eric Clapton si Black Eyed Peas vor intretine atmosfera la nunta. Eric Clapton va canta prima melodie de la petrecere, primind 250.000 de euro pentru recital. Fergie si compania sunt platiti cu aproximativ 800.000 de euro.

Foto: Petra Ecclestone si James Stunt, sursa SPLASH

Inchirierea castelului a costat peste 300.000 de euro, iar 60.000 de euro au fost alocati pentru un foc de artificii, cu care se va incheia petrecerea.

Petra si James s-au cunoscut in urma cu 4 ani, la un blind date aranjata de un prieten. Ei vor incheia un contract prenuptial, astfel incat uriasa avere a lui Bernie Ecclestone (2,5 miliarde de euro) sa nu fie pusa in pericol.
Se spune ca atunci cand James i-a oferit cercei cu diamante si un cadou de logodna in valoare de 150.000 de euro ea ar fi zis doar "Oh, dragut!"


La inceputul acestui an, Bernie i-a cumparat fiicei sale Petra cea mai scumpa casa din America, pe care a dat aproape 100 de milioane de euro – asta in conditiile in care tanara mai are o casa de 60 milioane de euro in Londra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu