luni, 29 august 2011

Dragostea nu are varsta: Topul cuplurilor din Romania in care femeia este mai mare decat partenerul ei

Dragostea nu tine cont de reguli, iar celebritatile demonstreaza ca varsta nu este deloc un impediment intr-o relatie. Femeile nu se tem sa aiba un iubit mai tanar decat ele, iar reteta se pare ca functioneaza. Cuplurile de acest fel din Romania rezista de ani buni si nu dau vreun semn de despartire.
Dragostea nu are varsta: Topul cuplurilor din Romania in care femeia este mai mare decat partenerul ei
1.    Laura Cosoi si Smiley
S-au indragostit unul de altul pe platorurile de fimare de la “Cu un pas inainte”, chiar daca fiecare dintre ei era implicat intr-o alta relatie. Laura este mai mare decat Smiley cu un an, dar nu simte deloc diferenta de varsta dintre ei. Relatia lor dureaza de trei ani si jumatate si chiar daca nu le place sa vorbeasca despre casatorie, se vad impreuna pana la adanci batraneti.

Foto: Viva

2.    Iulia Vantur si Marius Moga
Unul dintre cele mai atipice cupluri din showbiz, Iulia Vantur si Marius Moga, inca rezista impreuna. Iulia nu doar ca e mai inalta decat Marius, dar este si mai in varsta. Prezentatoarea emisiunii “Dansez pentru tine” este nascuta in 1980, iar Marius Moga un an mai tarziu. Chiar si asa, cei doi demonstreaza ca dragostea nu tine nici de varsta, nici de inaltime si nici de ceea ce cred oamenii despre ei.


3.    Ileana si Catalin Badiu
Si in acest cuplu, femeia conduce in ceea ce priveste varsta. Ileana Badiu are 37 de ani, iar sotul ei, Catalin,  cu un an mai putin. Cei doi s-au casatorit in 2008 si au un baietel, pe nume Sasha. Chiar daca el lucreaza la Munchen (este medic chirurg) si se vad doar in weekend, casnicia lor dureaza de mai bine de trei ani.

Foto: Viva

4.    Magda Palimariu si Piticu

Nu stim cat de SIMPLU i-a fost lui Piticu s-o cucereasca, dar a reusit. Chiar daca Magda este mai mare decat el cu un an, cei doi nu considera asta a fi un impediment in relatia lor. Magda si Piticu sunt haiosi, sportivi si plini de viata, asa ca formeaza un cuplu reusit.


5.    Mihaela Radulescu si Dani Otil

Cuplul in care putem vorbi de cea mai mare diferenta de varsta dintre parteneri este format din Mihaela si Dani. Ea are 42 de ani, el 31. Diferenta de 11 ani aproape ca nici nu se simte intre ei sau cel putin asa declara Mihaela. “Cand ne intalnim, nu ne punem buletinele pe noptiera,” a spus vedeta atunci cand presa a exagerat pe tema diferentei de varsta dintre cei doi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu