vineri, 26 august 2011

Afla secretul de fumusete al Mirandei Kerr

Aflandu-se ca topmodelul Victoria’s Secret, Miranda Kerr, este o fana infocata a uleiului de cocos ca si produs de frumusete, pana a doua zi, acesta a zburat de pe rafturile magazinelor.
Afla secretul de fumusete al Mirandei Kerr
Miranda este atat de incantata de acest ulei, incat pune pe seama acestuia stralucirea pielii si a parului. Reteta super-modelului este: „patru linguri pe zi – fie in salate, la gatit, sau chiar in ceai”.

Rapoartele au aratat ca vanzarile acestui produs au crescut recent cu aproape 50 de procente, atat in magazine, cat si online, unde producatorii s-au grabit sa refaca stocul.

Uleiul de cocos este apreciat pentru continutul sau de acizi grasi, benefic pentru frumusete, dar si pentru sanatate. Se spune ca ar ajuta si in curele de slabire, insa exista numeroase dispute pe acest subiect.

Chiar daca are atatea proprietati uimitoare, expertii ne sfatuiesc sa avem grija sa nu consumam cantitati prea mari de ulei, intrucat acesta contine un nivel destul de ridicat al grasimilor saturate, iar o lingura are aproape 135 de calorii. Consumatorii avizi pot ajunge sa sufere de boli cardiovasculare.

Totusi, nu exista limite atunci cand vrei sa il aplici directe pe piele. Uleiul de cocos face minuni in cazul pielii aspre si uscate, este un excelent inlocuitor al balsamului de par si il poti folosi cu succes si dupa plaja, pentru un efect calmant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu