marți, 23 august 2011

Implineste 25 de ani, dar a realizat cat unii intr-o viata.

Implineste 25 de ani, dar a realizat cat unii intr-o viata! Este mamica, are o cariera in continua ascensiune si ne incanta cu noi hituri in fiecare sezon.
Implineste 25 de ani, dar a realizat cat unii intr-o viata. Transmite-i un mesaj Andrei!
Pe plan personal, ii merge foarte bine. Andra se bucura de statutul de mamica. Ea le-a impartasit deja fanilor poze cu micutul David.
La fel este ii merge si pe plan profesional. La inceputul carierei, Andra nu investea foarte mult in imaginea ei, pentru ca nu avea bani: “De unde bani? Chiar la inceput, nu pot sa spun ca am colaborat cu cineva. Dar apoi am avut mai multe colaborari cu diferiti stilisti, designeri. Cred ca dupa foarte mult timp reusesti sa gasesti un adevarat om cu care sa te intelegi in ceea ce priveste styling-ul. Eu iata ca am gasit abia in al zecelea an de cariera,” ne-a povestit Andra.
Acum, imaginea ei este foarte bine pusa la punct, iar asta datorita stilistei Dana Budeanu. "Colaborarea cu Andra este una complexa si structurata pe mai multi ani. Pe langa prietenia ce ma leaga de Andra, separat exista "proiectul Andra", care este unul la inceput, dar care va suferi o dezvoltare ampla. Andra va deveni in urmatorii 2 ani un TRENDSETTER.", ne-a declarat stilista.
Acum, o asteapta o noua editie "Romanii au talent". Noi ii urmam "La multi ani perfecti" si cat mai mult succes cu noua piesa, Telephone.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu