miercuri, 24 august 2011

Femei cu sange latin si abdomen perfect

Frumoasele din telenovele muncesc mult pentru a afisa un corp frumos si pentru a arata spectaculos de fiecare data. Munca pe platoruile de filmare este epuizanta, dar nu iti scoate muschii la vedere. Abdomenele impecabile ale celebritatilor necesita atentie, efort si disciplina, ca sa nu mai mentionam tentatiile la care fetele rezista cu stoicism.
Femei cu sange latin si abdomen perfect - GALERIE FOTO
Elizabeth Gutierrez, fosta iubita a lui William Levy, este mama a doi copii si arata minunat la 32 ani. Statutul de model si actrita nu ii permite sa se neglijeze si, in ciuda programului incarcat, Elizabeth isi face timp pentru a face sport si se vede, pentru ca abdomenul ei nu are niciun colacel.

Anahi a suferit in adolescenta de anorexie, iar acum sustine persoanele care lupta impotriva acestei boli. Tanara are grija de alimentatia ei si respecta programul de sport cu sfintenie. Cu toate ca se apropie se 30 ani, Anahi arata ca o studenta care abia a iesit din pubertate. Abdomenul ei poate servi drept tabla de sah, pentru ca patratelele ei sunt proeminente si puternice.

Angelique Boyer s-a nascut in Franta, dar a fost crescuta in spiritul latin al Mexicului, are 23 ani si este la inceputul carierei, rolul ei din “Teresa” fiind un succes. Pe parcursul telenovelei, fanii au putut sa-i admire corpul frumos proportionat si abdomenul plat si lucrat.

Aylin Mujica este mama a doi copii, ceea ce o face si mai admirabila, deoarece a reusit sa transforme schimbarile obtinute in urma sarcinilor in avantaje de neegalat. Bustul generos este si mai mult scos in evidenta de abdomenul impecabil si de talia de viespe.

Maite Perroni nu are un abdomen stratificat, dar este bine-intretinut si nu prezinta colacei sau grasime. Tanara nu face abuz de orele de sport, dar este de apreciat faptul ca are grija de corpul sau si arata superb.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu