sâmbătă, 27 august 2011

Stil de vedeta: Megan Fox, femeia care reuseste sa fie sexy si in pijamale

Frumoasa, sexy, misterioasa - Megan Fox este una din femeile de la Hollywood care se apropie de perfectiune. Chiar si imbracata in cele mai urate si largi haine, cu o sapca tuflita pe cap si o pereche de slapi in picioare, Megan Fox reuseste sa emane senzualitate prin fiecare por. Inspira-te din stilul vestimentar al uneia din cele mai sexy femei de pe planeta.
Strengarita sexy
Spune ca nu-i place statutul de sex-simbol, drept pentru care in timpul liber se imbraca baieteste si neglijent. Megan poarta blugi cat mai largi, in combinatie cu tricourile fiului ei vitreg :), nu se machiaza si isi pune ochelarii de vedere pe ochi. Cu toate acestea, ea reuseste sa puna fanteziile barbatilor pe jar.


Tinutele ei casual, de strada, sunt simple dar foarte cool - o pereche de jeansi, un tricou simplu, cizme si palarie, combinate fara prea mult efort.


Din cenusareasa, in printesa sexy
In public, Megan Fox afiseaza o imagine perfecta. Imbracata in rochii provocatoare, actrita nu ezita sa-si sublinieze formele, in rochii mulate, cu decolteuri adanci si slituri indraznete.

Rosul o prinde perfect, asa ca apeleaza de multe ori la look-ul de Lady in red.


Din cand in cand, Megan recurge la un look mai copilaros si opteaza pentru rochii mai cuminti si jucause.


Rochia ei de mireasa a fost o alegere perfecta - simpla si diafana, perfecta pentru o femeie care nu are nevoie de artificii sa para frumoasa.


Accesoriile ei de pret - tatuajele
Megan are o colectie destul de mare si se lauda cu ele. Singurul tatuaj pe care il regreta este cel cu Marilyn Monroe, la care s-a hotarat sa renunte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu