vineri, 26 august 2011

William Levy a influentat despartirea dintre Will Smith si Jada?

Se zvoneste ca Will Smith divorteaza de Jada dupa 13 ani de casnicie. Motivul poate fi William Levy, sex simbolul cu ochi verzi care are in palmares o distributie intreaga de cuceriri.S-a zvonit ca a fost cuplat cu Maite Perroni, Barbara Mori, Giselle Blondet si diva din Bronx J.Lo.

Nici acum nu intelegeti de cel e el vinovat pentru presupusul divort ai sotilor Smith? Barfitorii spun ca dupa ce Mark Anthony, sotul lui Jennifer,a aflat de idila divei cu Levy s-a razbunat si a inselat-la randul lui cu Jada Pinket Smith. Will nu a fost prea incantat...Levy este cel mai castigat din toata povestea suprarealista.

Cand spui William Levy femeile suspina.Tanarul cu ochi verzi pe care il veti pute vedea curand in telenovela „Triumful dragostei”, ACASA este elixirul multor doamne carora le place sa viseze frumos. Frumosuleste de origine cubaneza si la numai 30 ani este celebru, ravnit si bogat.

Desi este un barbat cu responsabilitati care se preocupa de cresterea si educatia celor doi copii pe care ii are cu frumoasa actrita Elisabeth Gutierrez, s-a zvonit in numarate randuri ca ar fi avut aventuri cu tinerele sale colege de breasla. Interpretarea rolului principal din telenovela "Iubire cu chip rebel" unde a jucat alaturi de Maite Peroni, l-a facut sa se apropie mult de partenera sa din serial. Au exista zvonuri comform carora cei doi se iubesc pe ascuns.Desi nici Maite si nici William nu au confirmat care fi avut o relatie amoroasa, actorii s-au sarutat in public cu ocazia lansarii unui poiect.

William a mai fost vazut si in compania frumoasei Barbara Mori si a fiului acesteia. Ba chiar au existat dovezi ca acestia au evadat de cateva ori impreuna pentru a-si trai povestea de iubire. La fel ca in cazul relatiei cu Maite, nici William si nici Barbara nu au confirmat ca intre ai er fi fost ceva mai mult decat o frumoasa amicitie.

O alta femeie care cu care actorul Levi s-a intersectat este Giselle Blondet care nu a ezitat sa-l sarute pasional in timpul unui eveniment organizat la Los Angeles.

William s-a ridicat la reputia sa de latin lover. A frant inimile multor femei superbe si a ramas neimblanzit.Se poate ca motivul pentru care nici o domnisoara nu a pus gherutele pe el ar fi ca el tanjeste inca la Elizabeth Gutierez,fosta lui iubita. Exista insa voci care spun ca desi cuplul s-a despartit oficial in mai anul acesta, Elisabeth si William ar urma sa se recasatoreasca in noiembrie anul acesta.

Levy a profitat cu placere de perioada in care a stat departe de Elizabeth. Se pare ca a fost ocupat sa-i faca ochi dulci lui Jennifer Lopez.Scenele tandre din fata, dar si din spatele camerelor de filmat ale videoclipului "I'm into you", au lansat zvonul conform caruia cei doi ar avea o relatie si ca acesta ar fi motivul despartirii dintre J. Lo si Marc Anthony. Cand barfele au ajuns in tabloidele William Levy a devenit sex simbol international gratie evident divei din Bronx.

Daca ne luam dupa barfele de peste ocean, actiunile lui Levy au s-a revarsat in viata lui Will Smith. Cu inima sfasiata de infidelitatea sotiei sale Jennifer, Mark Anthony s-a razbunat si a inselat-o cu Jada Pinket Smith. Se pare ca dupa 13 ani de casnicie cuplul doamna si domnul Smith divorteaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu