luni, 29 august 2011

Hot on Web: Jessica Alba, in plina forma la 2 saptamani dupa nastere. Vezi cele mai tari stiri din weekend

Weekendul acesta a fost plin de evenimente! Miliardara din Marea Britanie, Petra Ecclestone s-a casatorit intr-un castel din Italia, iar artistii au sarbatorit premiile MTV VMA. Vezi ce s-a mai intamplat in lumea celebritatilor!
Hot on Web: Jessica Alba, in plina forma la 2 saptamani dupa nastere. Vezi cele mai tari stiri din weekend
Dailymail.co.uk: Surorile Hilton, invitate de onoare la nunta Petrei Ecclestone
Petra este varianta britanica a lui Paris Hilton. Blonda, frumoasa si miliardara, aceasta a avut in acest weekend o nunta ca-n povesti sau... nunta regala nr. 3. Evident, dintre invitate nu au lipsit nici surorile Hilton. Pana la urma, mostenitoare la mostenitoare trag!
People.com: Jessica Alba a iesit la plimbare, la 2 saptamani dupa nastere
Ce burta? Ce nastere? Jessica Alba a iesit la plimbare intr-o rochie alba maxi, intr-o forma de zile mari. Actrita s-a recuperat deja dupa sarcina si arata absolut ca inainte sa fie insarcinata. Doar sanii sunt mai mari, dar nu sunt o problema :)
Dailymail.co.uk: Printul Harry, destrabalare in vacanta
Printul Harry sau Printul Playboy cum il numesc taboidele englezesti, nu pierde timpul cand vine vorba de distractie. Aflat in vacanta, el a petrecut la o piscina alaturi de sute de alti oameni, dar a iesit in evidenta fara doar si poate. Harry a dansat descult la marginea piscinei, dupa care s-a aruncat in apa.
Protv.ro: Michael Jackson ar fi implinit astazi 53 de ani
Dupa moartea regelui muzicii pop, intreaga lume s-a intrecut in a-i aduce omagii. Protv.ro face azi topul celor mai tari flashmob-uri dedicate lui Michael. Nu le rata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu