joi, 25 august 2011

La 53 de ani, Sharon Stone a refacut una dintre cele mai scandaloase scene din istorie

Sharon Stone a recreat pe platourile de la noul ei film scena legendara cu care a cucerit inteaga lume acum 20 ani.
La 53 de ani, Sharon Stone a refacut una dintre cele mai scandaloase scene din istorie
Actrita de 53 de ani a pozat refacand scena interogarii din thrillerul erotic Basic Instinct (1992) pe platourile de la comedia "Gods Behaving Badly" unde joaca rolul Afroditei. Scena in care actrita era anchetata de politie a ajuns una dintre cele mai populare si scandaloase din istoria filmului.


Sharon Stone si Christopher Walken se numara printre vedetele care vor juca in filmul regizat de Marc Turtletaub. Filmul ii prezinta pe zeii greci locuind in New York, unde se intalnesc cu un cuplu tanar interpretat de Silverstone si Moss-Bachrach.

Alicia Silverstone, Ebon Moss-Bachrach, John Turturro, Edie Falco, Oliver Platt si Rosie Perez vor aparea si ei in productia ce va fi lansata in 2012.


Walken va interpreta rolul lui Zeus, Stone va fi Afrodita, Turturro va juca rolul lui Hades, Falco va fi Artemis, Platt va interpreta rolul lui Apollo, iar Perez va fi Persefona. De asemenea, din distributie fac parte Phylicia Rashad, in rolul Demetrei, Nelsan Ellis, in rolul lui Dionisos, Gideon Glick va fi Eros, iar Henry Zebrowski il va juca pe Hermes.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu