marți, 30 august 2011

Sarah Jessica Parker isi ascunde bratele exagerat de slabe intr-o rochie inspirata de Scufita Rosie.

Saptamana trecuta Sarah Jessica Parker a socat pe toata lumea cand s-a afisat intr-un tricou fara maneci, expunandu-si bratele pline de muschi.
Sarah Jessica Parker isi ascunde bratele exagerat de slabe intr-o rochie inspirata de Scufita Rosie. Ce actrite celebre au maini urate


La scurt timp dupa, actrita a gasit o tinuta care sa ii mascheze mainile nu tocmai gratioase purtand o rochie ce pare a fi inspirata din povestea Scufitei Rosii, mai ales ca poarta si pelerina.

Actrita de 46 de ani a purtat aceasta tinuta la premiera comediei I Don't Know How She Does It, ce a avut loc la hotelul Ritz din Moscova.

Precum alte vedete obsedate de sala si conditie fizica (de exemplu, Madonna), Saraha Jessica Parker silueta actritei de indeparteaza tot mai mult de cuvantul sexy, in special datorita corpului plin de muschi.

Actrita insa a declarat ca nu face nimic exagerat pentru a arata asa, ba din contra, mananca orice: "Intotdeauna incerc sa pun pe mine. Mananc orice. Imi place mult junk food-ul".

Dar o prietena apropiata a declarat ca totusi Parker se gandeste mereu la aspectul ei fizic: "Este ingrijorata ca imbatraneste si simte nevoia sa aiba un regim strict de alimentatie si sa faca mult sport, dar cred ca a devenit usor obsedata de acest aspect" conform dailymail.co.uk

Sarah Jessica Parker nu este singura vedeta de la Hollywood care a socat cu trupul ei musculos. O parte din ele, considerate foarte frumoase, au pierdut la capitolul imagine dupa ce au afisat niste maini de nerecunoscut.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu