joi, 25 august 2011

Demi Moore apeleaza la terapia cu lipitori - Vezi care sunt cele mai bizare tratamente de infrumusetare folosite de celebritati

Stim ca celebritatile ar face orice in lupta cu anii, asa ca am strans detalii ale celor mai ciudate modalitati la care recurg acestea. In timp ce unele sunt la limita cu normalul, altele au intrecut-o de mult. De la lipitori pana la spa-uri cu excremente de pasare, se pare ca vedetele chiar ar merge pana in panzele albe cand vine vorba de tinerete vesnica.
Demi Moore apeleaza la terapia cu lipitori - Vezi care sunt cele mai bizare tratamente de infrumusetare folosite de celebritati
• Lifting-ul Dracula – Nu este implicat niciun vampir, insa este prezent sangele, fapt de la care i s-a tras si denumirea. Procedura consta in extragerea unor fiole cu sangele pacientului, acestea trec apoi printr-un dispozitiv special, iar prin reintroducerea acestora in corp, ele promit sa imbunatateasca productia de colagen la nivelul pielii. Un fan consacrat al acestui lifting este insasi Angelina Jolie, cea care nu demult a purtat la gat o fiola cu sangele iubitului sau de la acea vreme, Billy Bob Thornton.

• Terapia cu lipitori – e simplu: te scufunzi intr-o cada plina de lipitori, in timp ce te relaxezi (?) privindu-le cum se indoapa cu sangele tau. Lipitorile au fost folosite in medicina inca din antichitate, datorita salivei lor cu proprietati anestezice si anti coagulare. Demi Moore lauda atat de mult aceasta metoda de detoxifiere, incat credem ca a inceput sa se ataseze de micutele creaturi.

• Serurile faciale cu venin
– pentru majoritatea, muscatura de sarpe sau intepatura unei albine sunt lucruri de evitat. Vedetele, insa, le apreciaza pentru calitatile anti-rid, denumindu-l „Botox natural”: Gwyneth Paltrow si Kylie Minogue au devenit dependente de mastile lor cu venin, si nici pe Camilla, ducesa de Cornwall, nu au lasat-o indiferenta; aceasta le foloseste cu sfintenie.

• Mastile cu placenta umana – daca mancati in acest moment, ar trebui sa sariti la urmatorul paragraf. Tratamentul consta in aplicarea unei masti obtinuta din placenta umana colectata de la anumite maternintati din Rusia, care este apoi masata pe piele de catre cosmeticiana. Efectele sale de „ten radiant” sunt recunoscute de staruri precum Madonna sau Jennifer Lopez, care platesc 800 de dolari pe saptamana pentru aceste masti.

• Crioterapia – folosita pentru o gama larga de afectiuni, de la oboseala cronica si pana la celulita, acest procedeu nu este pentru iubitorii de sauna: presupune sa stai timp de trei minute intr-o incapere unde temperatura este de minus 130 de grade Celsius, purtand doar lenjerie intima, sosete si manusi. Temperaturile extreme incurajeaza circulatia sangvina, cauzand o super-productie de serotonina, hormonul fericirii.

• Excrementele de pasare
– ai putea avea o surpriza daca iti faci programare pentru un tratament „Geisha”: aparent sofisticat, el de fapt se refera la aplicarea pe ten prin masaj a unor excremente de privighetoare colectate in Japonia. Victoria Beckham, fana a acestui tratament, demonstreaza ca el are ca rezultat o piele deosebit de stralucitoare. Totusi, acesta implica si costuri proportionale cu excentricitatea sa: 200 de dolari pe sedinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu