marți, 30 august 2011

Triunghi amoros la VMA 2011. Britney Spears între doi bărbaţi: Jo Calderone şi Jason Trawick


Britney Spears @ MTV VMA 2011
Mai ţineţi minte ce-a făcut Britney Spears la VMA-urile din 2003? Dacă nu, vă ajut eu să vă reîmprospătaţi memoria: s-a sărutat cuMadonna. A fost mozol pe bune, buze-n buze, bitches! :P
La VMA-ul de duminică seară era cât pe ce să facă ceva similar cu băiatu’ ăsta, de-i zice Jo Calderone (în interpretarea lui Lady Gaga), dar fata s-a răzgândit în ultimul moment. Că deh, s-a cuminţit. Şi-a băgat minţile în cap şi nu se mai dedă la astfel de delicte ieftine.
Nimic rău în asta. Mai mult, uitându-mă la poza de mai sus, de pe covorul roşu (covorul roşu, vorba vine…), în care Britney apare alături de iubitul ei Jason Trawick, o văd radiind. Absolut fermecătoare! O văd pe acea Britney de care m-am îndrăgostit acum zece ani.
Şi cred că are toate motivele să fie happy: anul ăsta i-a mers bine din punct de vedere muzical, semn că a fost răsplătită cu două premii, şi unde mai pui că şi-a tras un gagiu bine.
Şi că să punctez totuşi şi o răutate, că na, nu mă pot abţine: măcar speechul de pe podium n-a fost playback! :P (vedeţi momentul după continuare)
Deci vedeţi, Britney o duce tot mai bine. Well done, girl!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu