duminică, 7 octombrie 2012

"Acum nu mai am patratele. Doar un patratel". Vezi prima imagine cu burtica de gravida a Shakirei


Starul latino a anuntat abia de curand ca asteapta un copil impreuna cu iubitul ei, fotbalistul Gerard Pique. Daca pana acum Shakira a fost foarte discreta in legatura cu sarcina, ieri a decis sa impartaseasca o imagine intima cu fanii ei de pe Facebook.
Acum nu mai am patratele. Doar un patratel . Vezi prima imagine cu burtica de gravida a Shakirei
Shakira, in varsta de 35 de ani, este gravida in luna a sasea, dar impartaseste cu publicul pentru prima data o imagine care arata transformarile fizice prin care trece zilele acestea.
"Acum nu mai am patratele. Doar un patratel", a scris vedeta ieri dupa-amiaza pe Facebook, postand imaginea de mai jos. In doar 24 de ore, fotografia, in care vedeta zambeste fericita in timp ce isi protejeaza burta cu mana, a primit peste 730.000 de like-uri si 47.000 de comentarii.
Vedeta de origine columbiana a anuntat abia luna trecuta ca este gravida in luna a 5-a cu primul ei copil. Shakira si Pique sunt impreuna de 2 ani si s-au cunoscut la filmarile pentru videoclipul ei, "Waka Waka", care a fost imnul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud in 2010.
La inceputul acestui an, cei doi s-au mutat impreuna si recent au cumparat o casa in Barcelona.
Inainte de Gerard, Shakira a fost intr-o relatie de 11 ani cu avocatul argentinian Antonio de la Rua care, coincidenta sau nu, a anuntat si el luna aceasta ca va deveni tatic pentru prima data, alaturi de iubita lui de 24 de ani, fosta Miss Columbia. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu