marți, 2 octombrie 2012

Jennifer Lopez strange fonduri pentru Barack Obama intr-o rochie cu un slit provocator


J.Lo., insotita de iubitul ei, Casper Smart, s-a alaturat unui grup select de fashioniste, staruri rock si actori de la Hollywood, care s-au intalnit ieri seara la Paris, pentru a strange fonduri pentru campania presedintelui american.
Jennifer Lopez strange fonduri pentru Barack Obama intr-o rochie cu un slit provocator
Uitandu-ne la suita de vedete care s-au adunat la cocktailul Obama Victory Fund, nu poate decat sa ne para rau pentru contra-candidatul lui.
Dintre invitati, Jennifer Lopez s-a remarcat vizibil, atat datorita rochiei rosii si mulate alese, cat si datorita slitului provocator, care i-a scos coapsele tonifiate in evidenta.
Nici iubitul ei, Casper Smart, nu a fost mai prejos, aratand foarte sexy, dar elegant, intr-un costum gri din trei piese.
J.Lo. a fost recent inclusa pe lista Forbes a celor mai puternice femei din lume si si-a manifestat interesul pentru politica intr-un interviu pentru revista britanica Look: “Daca ma puteti vedea intrand in politica? Da, acum femeile apar in tot felul de locuri. O sa vedem mai incolo. Stiti cum sunt femeile, preluam controlul incetul cu incetul.”
Cocktailul politic a fost gazduit de nimeni alta decat editorul sef Vogue, Anna Wintour, iar printre invitati s-au numarat Scarlett Johansson, Kanye West, Stella McCartney si Mick Jagger.
Evenimentul privat, care i-a costat pe participant 2.500 de dolari de persoana, s-a tinut in fosta casa a designerului Kenzo Takada, acum un loc de evenimente de lux private, numit La Maison 8. Se pare ca cocktailul si cina au strans impreuna 350.000 de dolari pentru campania electorala a lui Obama.
Anul acesta au mai avut loc cateva asemenea evenimente, la care au participat si Cameron Diaz (vezi aici) si Gwyneth Paltrow.
Pe lista de vedete care il sustin fervent pe Obama se numara si Beyonce, cantareata postand imaginea de mai jos pe contul ei de Facebook, unde e urmarita de aproape 39 de milioane de fani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu