joi, 18 octombrie 2012

Adevarul despre despartirea lui Robert Pattinson de Kristen Stewart. Afla cum il urmarea actrita, chiar daca traiau separat


Imediat dupa ce s-a aflat ca a avut o aventura cu regizorul filmului "Alba ca Zapada si Razboincul Vanator", Kristen Stewart a fost parasita si lasata de izbeliste in cmainul pe care il cumparase impreuna cu Robert Pattinson.
Adevarul despre despartirea lui Robert Pattinson de Kristen Stewart. Afla cum il urmarea actrita, chiar daca traiau separat
Scarbit de comportamentul ei, protagonistul seriei Twilight s-a refugiat in casa de vacanta a actritei Reese Whiterspoon, care i-a pus la dispozitie proprietatea si i-a fost alaturi in momentele dificile.
Desi la vremea respectiva s-a scris ca, neputand sa suporte singuratatea, Kristen s-a mutat din caminul pe care il impartea cu Rob, in casa mamei ei, jurnalistii de peste ocean au aflat ca ea se ascundea de fapt la doar un kilometru de Pattinson, intr-o casa pe care abia o cumparase. Vedeta il putea deci urmari pe Robert fara prea mare greutate.
Fabuloasa proprietate a costat-o pe actrita 2.195 milioane de dolari si se este doar una dintre proprietatile achizitionate de vedeta. Intr-adevar, ea a mai cmparat o casa mai modesta in care locuieste acum mama sa si in care a fost zarita in perioada de dupa despartire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu