miercuri, 24 octombrie 2012

Kim Kardashian isi lasa din nou abdomenul la vedere, purtand o bustiera si o fusta creion. Iti place look-ul ei?


Dupa un weekend aniversar romantic, petrecut impreuna cu Kanye West in Italia si o aparitie la un bal caritabil din New York, luni seara, vedeta de reality show s-a intors in Miami, pentru a continua filmarile la "Kourtney & Kim Take Miami".     
Kim Kardashian isi lasa din nou abdomenul la vedere, purtand o bustiera si o fusta creion. Iti place look-ul ei?
Kim, care a implinit 32 de ani duminica, a iesit la plimbare intr-un outfit care i-a complimentat la maximum silueta de clepsidra.
Vedeta a combinat o bustiera neagra, care i-a evidentiat decolteul generos, cu o fusta creion neagra, care i-a subliniat celebrul posterior si soldurile pline.
Ca accesorii, Kim a ales un clutch negru foarte mic, o curea cu o catarama aurie si o pereche de sandale Christian Louboutin aurii, care i-au conferit un look sculptat picioarelor.
Vacanta pe care iubitul i-a oferit-o la Venetia, "cel mai grozav cadou de nastere", vine, se pare, in mijlocul unei perioade foarte stresante pentru Kim. Vedeta a povestit pentru E! Online despre viata ei la Miami, impreuna cu sora ei: "Ba ne luam o casa, ba nu ne luam o casa, stam la hotel cu Kourtney si cei un milion de copii ai ei, ea vrea doar sa fie mama toata ziua, eu vreau sa explorez Miami, e epuizant. Acesta este cel mai bun cuvant pentru a descrie situatia mea."
Noroc insa cu tonele de haine si accesorii de firma si cardurile de credit, care o ajuta pe "biata" Kim sa-si refaca psihicul zbuciumat, nu-i asa? :)

Un comentariu:

  1. You could simply block these ghost followers, but also to put
    plans in place to funnel those people back into the job market.
    Job sectors that you may need a permit from the health care reform will cost the U.
    In particular, it wants the little guy more --
    America adores small cosmetic surgery seo. Sales LettersOne of the traditional sales letter.
    As a member of the then European Economic Community EEC in 1981.



    Stop by my weblog; plastic surgery seo

    RăspundețiȘtergere