joi, 18 octombrie 2012

Hilary Duff isi revine la forma fizica de dinainte de sarcina. Paparazzi au surprins-o la cumparaturi cu sotul si fiul ei, Luca


Vedeta, in varsta de 25 de ani, care l-a nascut pe Luca in martie anul acesta, s-a straduit din greu de atunci sa scape de kilogramele in plus dobandite in timpul sarcinii. Dupa cum demonstreaza si ultimele imagini, actrita este pe drumul cel bun.
Hilary Duff isi revine la forma fizica de dinainte de sarcina. Paparazzi au surprins-o la cumparaturi cu sotul si fiul ei, Luca
Hillary a fost fotografiata de paparazzi in timpul unei vizite la o ferma de dovleci, unde ea si sotul ei, jucatorul de hochei Mark Comrie, au cumparat celebrele legume de Halloween. Cei doi l-au adus cu ei si pe fiul lor, Luca, pe care nu s-au putut abtine sa nu-l fotografieze printre dovlecii uriasi.
Actrita si cantareata americana a recunoscut ca depune mari eforturi pentru a-si recupera silueta dinainte de a-l naste pe micut, dar ca lucrurile avanseaza foarte greu.
"Sunt unele femei care arata la fel imediat dupa ce nasc - cred ca sunt niste ciudate!", a glumit ea intr-un interviu pentru site-ul parents.com.
"Nu stiu cum se face asa ceva. Eu nu fac parte din categoria aia de oameni. Dureaza 9, chiar 10 luni ca silueta ta sa se transforme astfel. Asa ca incerc sa am rabdare, dar lucrez din greu la asta. Si cred ca acum, mai mult ca niciodata, imi apreciez corpul pentru ce a facut pentru mine."
Sursa cea mai mare din stres, insa, se pare ca vine din faptul ca Hilary este mereu in atentia publicului:
"Sunt fotografi care ma urmaresc in fiecare zi, asa ca simt presiunea din cauza lucrurilor pe care oamenii le scriu despre mine. Nu sunt atacuri la persoana mea, dar cand vad titluri gen "Hilary isi prezinta silueta dupa nastere", as vrea sa le spun "Nu, de fapt, doar iesisem sa iau o cafea!", a explicat ea.


Noi credem ca Hilary se descurca foarte bine si, desi nu a avut norocul metabolismului Alessandrei Ambrosio, incepe sa isi recapete silueta de odinioara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu