marți, 9 octombrie 2012

Elena Gheorghe, "sedusa" de sexy Pavel Bartos! Ce surpriza le-au facut cei doi fanilor


"Ooo! Elena, ai poza cu cel mai sexy barbat din lume!", i-au scris fanele Elenei Gheorghe pe Facebook, cand au vazut fotografia pe care cantareata a postat-o pe profilul sau.
Elena Gheorghe,  sedusa  de sexy Pavel Bartos! Ce surpriza le-au facut cei doi fanilor
"Ia uitati cu cine m-am intalnit aseara! E chiar el, e sexy Pavel Bartos! :)) ", a scris Elena Gheorghe pe Facebook, incantata ca l-a intalnit pe prezentatorul de la Romanii au talent siVocea Romaniei.
Elena Gheorghe a pornit un mini-turneu de cinci concerte in patru orase spaniole, unde fanii ei o asteapta cu nerabdare! Concertele au inceput cu Vigo, a urmat Lleida si vor continua in Barcelona si Lugo.
“Atata anul trecut, cat si anul acesta am avut concerte in Spania, iar asta ma bucura foarte tare! Pentru mine este o mare realizare ca muzica mea a ajuns sa fie apreciata si peste granița. a declarat Elena.
Imediat ce a postat anuntul pe pagina sa de Facebook, Elena a fost asaltat de fanii din toate partile Spaniei, primind invitatii in Barcelona, Murcia, Sevillia sau Valencia. Artista pregateste insa o surpriza si pentru fanii din Romania .
“In curand vom lansa o piesa speciala, pe care abia astept sa o ascultati”, a mai adaugat ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu