duminică, 7 octombrie 2012

Kristen Stewart si Robert Pattinson sunt din nou impreuna datorita unei persoane. N-o sa ghicesti niciodata despre cine este vorba!


Toata lumea a crezut ca telefoanele inlacrimate si miile de scuze ale lui Kristen au fost cele care i-au topit inima lui Robert si l-au convinsa sa o ierte. Se pare insa ca o a treia persoana este cea care i-a adus din nou impreuna pe cei doi.
Kristen Stewart si Robert Pattinson sunt din nou impreuna datorita unei persoane. N-o sa ghicesti niciodata despre cine este vorba!
Jules Stewart, mama lui Kristen, este cea careia fiica ei trebuie sa-i multumeasca pentru ca l-a adus pe Robert din nou in viata ei.
Se pare ca Jules a fost "devastata"de imaginile in care fiica ei se saruta cu regizorul insurat Rupert Sanders. Si asta deoarece Jules il considera pe Robert un membru al familiei si n-a putut intelege cum de fiica ei a ajuns sa-l insele si sa-l umileasca intr-un asemenea hal. Cu toate acestea, fiind mama, Jules a inteles ca Kristen este inca tanara si ca ii pare foarte rau pentru ce a facut, asa ca a decis sa-si ajute fiica sa-l recupereze pe Robert.
Dar Jules nu i-a oferit doar sustinere morala fiicei ei, ci a fost cea care a mers sa-l viziteze pe Robert, explicandu-i cat de amar se caieste Kristen pentru actiunile ei nesabuite, cat de dor ii este de el si cum trebuie sa rezolve incurcatura asta si sa depaseasca momentul, pentru ca sunt sortiti sa fie impreuna.
Chiar daca gestul mamei este unul laudabil, Kristen, la 22 de ani este un adult si ar fi trebuit sa-si asume singura consecintele gesturilor ei, nu sa apeleze la "mami" pentru a obtine iertarea lui Robert. In plus, daca tinem cont de faptul ca Robert o respecta probabil pe doamna Stewart, actiunea ei se poate considera un santaj emotional.
Spune si tu: crezi ca mama lui Kristen a avut dreptate sa intervina? Sau trebuia sa-i lase pe cei doi sa-si rezolve singuri problemele?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu