marți, 9 octombrie 2012

Iulia Vantur, in cea mai sexy sedinta foto de pana acum! Iata imaginile spectaculoase in care o interpreteaza pe Catwoman!


Intr-o forma fizica de zile mari, machiata spectaculos si cu o tinuta care ii punea in evidenta formele perfecte, Iulia Vantur a realizat o sedinta foto la inaltime: pe acoperisul cladirii ProTv.
Iulia Vantur, in cea mai sexy sedinta foto de pana acum! Iata imaginile spectaculoase in care o interpreteaza pe Catwoman!
„A fost o provocare simpatica, usor periculoasa, pentru ca am fost nevoita sa stau uneori catarata, desi purtam tocuri foarte inalte, dar foarte placuta. M-a incantat sa ma joc cu „felina” din mine”, marturiseste Iulia Vantur.
„M-a amuzat sa descopar ca personajul Catwoman a fost creat plecand de la ideea ca o pisica vine spre tine numai atunci cand are chef. Niciodata cand i se spune. Si toate povestile, intamplarile, reactiile, deciziile, privirea, toate urmaresc indaratnicia, indepententa si flirtul ei cu lumea”, mai dezvaluie Iulia.
„Fericirea este precum pisica: daca incerci sa o ademenesti sau sa o chemi, te va evita cu indarjire. O vei surprinde insa sarindu-ti in poala cand te astepti mai putin”, mai crede frumoasa prezentatoare care, incepand cu 26 octombrie, sparge ghinionul pe ringul din dans in cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu