joi, 18 octombrie 2012

Cuplul de vis al Hollywoodului se desparte? De ce nu o mai suporta Brad Pitt pe Angelina Jolie


Pana nu demult, nuntile lui Jennifer Aniston si Brad Pitt erau supuse unor analize atente de carcotasi, ei incercand sa descopere evenimentul cui va fi mai grandios. Se pare insa ca aceasta s-a transformat intr-o falsa problema, intrucat Brad Pitt a ajuns la limita rabdarii si nu o mai suporta pe Angelina Jolie.
Cuplul de vis al Hollywoodului se desparte? De ce nu o mai suporta Brad Pitt pe Angelina Jolie
Potrivit The National Enquierer, Pitt se simte de-a dreptul scarbit de dependentele Angelinei si isi doreste sa o paraseasca. Obiceiul prost al actritei de a consuma droguri si alcool s-a transformat intr-un cosmar pentru partenerul ei, care nu doar ca vrea sa anuleze nunta, ci are de gand sa o paraseasca.
Cu toate ca este tatal a sase copii, Brad este pregatit sa renunte la responsabilitati si angajamente daca Angelina nu renunta la dependente si se transforma intr-o femeie responsabila.
Noi credem ca The National Enquierer incearca sa ne induca in eroare doar. Avand in vedere ultimele ei proiecte si faptul ca trebuie sa creasca si sa educe sase copii, Angelinei nici nu-i mai ramane timp sa se ocupe de vechile “pasiuni” precum alcoolul sau drogurile.
Voi ce ziceti? Credeti ca actrita chiar a luat-o pe cai gresite? Se va desparti Brad Pitt de ea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu