marți, 9 octombrie 2012

Willow Smith dicteaza trendurile de mica. Vezi cum arata blogul ei de moda si afla ce sfaturi le da fashionistelor


La numai 12 ani, fiica lui Will Smith este probabil cel mai tanar fashion blogger sau, cel putin, cel mai tanar cu atat de multi cititori. Intitulat "i'art des chiffons" (arta carpelor), blogul include fotografii cu un stil pe care pustoaica nu l-a adoptat pana acum in aparitii publice. 
Willow Smith dicteaza trendurile de mica. Vezi cum arata blogul ei de moda si afla ce sfaturi le da fashionistelor
Pantaloni skinny, bijuterii fine, haine crem si negre: nu pare descrierea garderobei lui Willow care a facut deja un obicei din a soca prin alaturari neobisnuite si culori tari, inclusiv in par.
Blogul ei are totusi o nota aspirationala: include un stil mai matur si chiar si lenjerie intima. Mini-fashionista a aratat ca are talent in domeniul modei de foarte mica, facand din apartiile ei la premierele filmelor parintilor un adevarat spectacol. 
Se pare ca ii place pe covorul rosu pentru ca nu s-a multumit cu a fi fiica unor vedete si a inceput deja propria cariera. Ea  avut primul ei rol la doar 7 ani, in filmul de box-office I Am Legend, iar mai tarziu, pentru rolul din Kitt Kittredge a primit premiul Young Artist Award.
A mostenit de la parinti nu numai talentul actoricesc, ci si urechea muziala. Acum 2 ani, single-ul tinerei artiste, Whip My Hair, produs la casa de inregistrari a lui Jay-Z, a ajuns pe prima pozitie in topul Billboard Hot 100, iar videoclipul piesei a fost nominalizat la BET Video Awards in 2011.
De urmarit sau nu? Crezi ca este Willow in masura sa le dea sfaturi de moda femeilor mai experimentate decat ea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu