marți, 16 octombrie 2012

Gestul care o va impresiona pe Katie Holmes. Ce vrea sa faca Tom Cruise pentru a se impaca cu fosta sotie

Tom Cruise pare sa faca orice pentru a reface relatia cu Katie Holmes de dragul fetitei lor, Suri.
Gestul care o va impresiona pe Katie Holmes. Ce vrea sa faca Tom Cruise pentru a se impaca cu fosta sotie
Protv Ad
Desi este considerat un adept inrait al scientologiei, celebrul actor de la Hollywood este din ce in ce mai hotarat sa renunte la aceasta religie de dragul copilului sau. Prin acest gest, Tom spera ca va reusi sa o recucereasca pe Katie Holmes si sa refaca relatia.


Dupa o lunga perioada in care a fost orbit de aceasta secta si si-a pierdut ambele sotii, dar și pe Suri, fetita lui de sase ani, Tom Cruise a realizat ca secta in care a intrat ii distruge viata.


"Divortul de Katie Holmes l-a terminat. Cand a vazut actele a fost distrus. Si-a dat seama ca si-a pierdut soția și fiica. A fost un soc pentru el care era tot timpul obsnuit sa fie invincibil. Toata viata a fost adeptul scientologiei, dar acum a realizat ca ii distruge viata. S-a indepartat de aceasta secta", a declarat un apropiat al starului, potrivit gossipcop.com.


Katie Holmes si Tom Cruise au divortat in aceasta varatocmai pentru ca fiica lor sa nu fie obligata să adere la scientologie. La momentul respectiv si Nicole Kidman, primul sotie a actorului, a recunoscut ca motivul pentru care s-a despartit de Tom a fost legat de aceasta religie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu