joi, 18 octombrie 2012

Paris Jackson, la cutite cu bunica. Ce au de impartit Katherine si nepoata ei

Imaginea lui Paris Jackson a avut mult de suferit in ultime vreme din cauza jurnalistilor care nu inceteaza sa scrie despre cat de mult s-a schimbat fiica cea mare a lui Michael Jackson dupa moartea tatalui ei.
Paris Jackson, la cutite cu bunica. Ce au de impartit Katherine si nepoata ei
Rebela si neascultatoare, Paris o supara din ce in ce mai des pe bunica ei, Katherine Jackson, care nu este deloc multumita de ultimele aparitii ale acesteia.
Potrivit CDL, mama regretatului Rege al Muzicii Pop este foarte suparata ca nepoata ei se imbraca mai matur, se machiaza si participa la evenimente mondene alaturi de fratii si matusa ei, La Toya Jackson.
Vazand imaginile de la lansarea bauturii energizante a domnului Pink, batrana ar fi facut o criza de nervi la vederea nepoatei exagerat de aranjata. Mai mult decat atat Katherine sustine ca Paris nu isi alege corect anturajul si sta numai in preajma unor persoane cu comportament indoilenic.
Credem ca bunica Jackson se referea in acest caz la Lindsay Lohan, care este cunoscuta pentru problemele pe care le-a avut cu legea de-a lungul timpului. Chiar si asa, Paris este o adolescenta ca oricare alta si ii intelegem dorinta de arata ca o tanara, nu ca un copil.
Voi ce ziceti? S-a maturizat fiica lui Michael Jackson prea repede? A afectat-o atat de tare moartea tatalui ei?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu