joi, 18 octombrie 2012

Megan Fox a nascut un baietel! Ce mesaj le-a transmis vedeta fanilor

Actrita, in varsta de 26 de ani, a nascut luna trecuta primul ei copil, impreuna cu sotul ei, Brian Austin Green. Purtatorul de cuvant al lui Megan a confirmat presei ca este vorba despre un baietel, Noah Shannon Green.  
Megan Fox a nascut un baietel! Ce mesaj le-a transmis vedeta fanilor
Starul din "Transformers" a ales reteaua de socializare Facebook pentru a le impartasi fanilor vestea cea buna:
"Am avut norocul sa avem cateva saptamani linistite acasa, dar as vrea sa fac anuntul asta personal, inaintea altora. L-am nascut pe fiul nostru Noah Shannon Green pe 27 septembrie. E sanatos, fericit si perfect. Suntem smeriti pentru ca avem oportunitatea de a ne numi parintii acestui suflet frumos si sunt recunoscatoare lui Dumnezeu ca mi-a dat voie sa cunosc acest gen de dragoste nemarginita si imaculata.
Va multumim celor care vreti sa ne trimiti energie pozitiva si urari de bine. Fie ca Dumnezeu sa va binecuvanteze pe voi si familiile voastre din plin."
Anuntul postat de Megan Fox pe pagina ei oficiala de Facebook a strans peste 220.000 de like-uri in doar 15 ore si mii de mesaje prin care fanii vedetei o felicita pentru eveniment.
Megan a confirmat ca este insarcinata in iunie, cand burta ei marita a starnit numeroase speculatii in presa. Actrita a declarat atunci pentru revista Cosmopolitan ca a avut mereu instincte materne puternice si ca isi doreste "cel putin 2, probabil 3 copii" alaturi de sotul ei.
Megan si Brian Austin sunt casatoriti din iunie 2010, iar fostul star din "Beverly Hills" mai are un baietel de 10 ani, dintr-o relatie anterioara. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu