miercuri, 31 octombrie 2012

Momentul in care Rupert Sanders s-a indragostit de Kristen Stewart. Cum l-a cucerit actrita pe regizorul insurat


De cateva luni bune, infidelitatea actritei Kristen Stewart a tinut primele pagini ale tabloidelor, jurnalistii de peste ocean incercand sa afle toate detaliile legate de aventura ei cu un barbat mai in varsta si insurat.
Momentul in care Rupert Sanders s-a indragostit de Kristen Stewart. Cum l-a cucerit actrita pe regizorul insurat
Daca pana acum tanara a fost cea care s-a aflat sub lumina reflectoarelor, la trei luni de la marele scandal jurnalistii si fanii au inceput sa cerceteze si comportamentul barbatului care si-a tradat sotia si copiii pentru o aventura trecatoare.
Rupert Sanders, regizorul in varsta de 41 de ani, avea o sotie superba si doi copii frumosi, fata de care si-a cerut scuze dupa publicarea pozelor compromitatoare cu el si Kristen Stewart. Admirand pozele de familie ale acestuia, jurnalistii nu au putut deci sa nu se intrebe ce l-a determinat pe artist sa calce stramb.
Se pare ca Sanders s-a simtit atras de Stewart inca din primul moment in care a vazut-o, insa culoarea ochilor ei si privirea plina de sensibilitate la care a apelat de-a lungul filmarilor la pelicula "Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator" l-a cucerit iremediabil pe barbat.
Pusa intr-o postura vulnerabila, asa cum rareori este vazuta, Kristen l-a uimit pe Sanders cu feminitatea si hotararea de care a dat dovada. 
Credeti ca a meritat sa isi tradeze familia pentru o atractie de moment? Arata Kristen atat de irezistibil cat sa isi riste casnicia?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu