marți, 9 octombrie 2012

J.Lo, sexy mama pe strazile din Madrid. Uite cat de bine arata in viata de zi cu zi diva latino de 43 de ani


Cu toate ca vizita la Madrid a facut-o din motive profesionale, Jennifer Lopez a profitat de timpul petrecut in capitala spaniola si i-a scos in oras pe mama ei, Casper Smart si cei doi gemeni adorabili, MaX si Emme.
J.Lo, sexy mama pe strazile din Madrid. Uite cat de bine arata in viata de zi cu zi diva latino de 43 de ani
Imbracata int-ro tinuta casual, cantareata in varsta de 43 de ani a tinut-o in brate pe fetita ei, pe cand un prieten apropiat l-a plimbat tot in brate pe fratele ei geaman.

Obosita dupa concertul incendiar sustinut pentru publicul din Madrid, J.Lo nu a dat semne de epuizare si a demonstrat inca o data ca este o femie adevarata: artista, partenera simama iubitoare, ea profita de orice ocazie si isi face timp pentru cei la care tine.
La randul lor, apropiatii se gandesc la ea si ii fac mici surprize, drept dovada stand faptul ca, profitand de timpul petrecut in Madrid, Casper Smart a fost surprins luand-o de mana pe cantareata si invitand-o intr-un magazin Louis Vuitton.

Imbracati casual, vedeta si apropiatii ei puteau fi confundati cu usurinta cu madrilenii obisnuiti. Chiar si in tinute obisnuite J.Lo s Casper reusesc sa straluceasca insa.
Desi nimeni nu le dadea nicio sansa, se pare ca Smart este fidel relatiei si are ganduri serioase cu diva latino. Cu toate ca i-a daruit un inel de logodna insa, J.Lo nu a confirmat ca va parcurge drumul spre altar pentru a patra oara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu