vineri, 5 octombrie 2012

Secretul pe care Jennifer Lopez vrea sa il tina ascuns de ochii presei. Ce au facut ea si Casper Smart


Proaspat divortata Jennifer Lopez se mandreste cu mai tanarul ei iubit la fiecare aparitie publica. Daca la inceput cuplul era surprins cu greu de paparazzi, mai nou cei doi pasesc impreuna pe covorul rosu al evenimentelor mondene. Ce s-a schimbat in ceea ce ii priveste?
Secretul pe care Jennifer Lopez vrea sa il tina ascuns de ochii presei. Ce au facut ea si Casper Smart
Ei bine, potrivit DailyMail, la prezentarea de moda Chanel organizata in cadrul evenimentului Paris Fashion Week, cantareata latino a afisat o bijuterie voluminoasa care seamana extrem de mult cu un inel de logodna. Se pare ca relatia dintre J.Lo si Casper Smart a trecut la nivelul urmator deci si ca cei doi s-au logodit.
Cu toate ca in repetate randuri vedeta internationala a negat zvonurile ea demonstreaza exact contrariul prin aparitia glamuroasa de la prezentarea colectiei Chanel.
Imbracata intr-o rochie semnata Dana Budeanu, J.Lo a purtat si bijuteria scumpa, pe care a asortat-o la o pereche de pantofi negri. Alaturi de ea, la fel de eleganta, a fost fetita sa in varsta de 4 ani, dar si dansatorul Casper Smart, care i-a facut cadou superbul inel.
Ce crezi? Are J.Lo din nou planuri de maritis? Are un viitor relatia ei cu Smart?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu