sâmbătă, 13 octombrie 2012

Britney Spears si-a schimbat stilistul si se vede! Uite look-ul cu care a impresionat la o ceremonie speciala Grammy

Nu exageram cand spunem ca Brintey Spears nu este tocmai o regina a stilului. De-a lungul timpului, super vedeta s-a straduit sa isi gaseasca un look emblematic, insa incercarile ei nu i-au impresionat pe criticii de moda internationali.
Britney Spears si-a schimbat stilistul si se vede! Uite look-ul cu care a impresionat la o ceremonie speciala Grammy
Prezenta la un eveniment organizat special in memoria regretatei Whitney Houston, Britney a atras blitz-urile fotografilor si a cules numai remarci pozitive din partea carcotasilor.
Cu un look fresh, machiaj discret, dar de efect, extensii blonde si o rochie care ii pune in evidenta cele mai bune calitati fizice, Britney a demonstrat ca isi poate pastra inca tilul de Printesa Muzicii Pop.
In varsta de 30 de ani, Spears a fost invitata sa spuna cateva cuvinte in memoria uneia dintre cele mai apreciate artiste ale tururor timpurilor si a impresionat cu look-ul tineresc.
Purtand o rochie mini gri, croita astfel incat sa ii pun in evidenta rotunjimile si picioarele tonifiate, Britney a fost toata un zambet si s-a laudat cu la fel de chipesul ei logodnic. Mama a doi copii, Britney si-a aplicat extensii care o avantajeaza si ii alungesc chipul, dar si un machiaj mai putin incarcat.
Accesorizandu-si tinuta cu o pereche de cercei supradimensionali, Spears a fost in mod cert atractia evenimentului.
Ce nota crezi ca merita pentru look-ul nou? Spune-ne parere ta despre Britney in sectiunea de comentarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu