miercuri, 3 octombrie 2012

“Ma simt mai bine la 40 de ani decat la 25.” Cameron Diaz a pozat in lenjerie pentru revista Esquire

Majoritatea femeilor se tem de trecerea timpului si se indreapta catre 40 de ani cu groaza. Nu este si cazul lui Cameron Diaz, care a implinit aceasta varsta in august si spune ca se simte din ce in ce mai bine in pielea ei.
Ma simt mai bine la 40 de ani decat la 25.  Cameron Diaz a pozat in lenjerie pentru revista Esquire
“Pentru prima data in viata mea sunt multumita. Sunt atat de entuziasmata. Sa imbatranesc este cea mai buna parte din viata. Stiu mai multe decat stiam vreodata.”, a declarat Cameron pentru numarul din noiembrie al revistei “Esquire”.
“Sunt foarte recunoscatoare. Ma cunosc mai bine. Ma simt mai capabila decat m-am simtit vreodata. Si din punct de vedere fizic, ma simt mai bine la 40 de ani decat ma simteam la 25.”
Si Cameron si-a demonstrat, intr-adevar, lipsa de inhibitii si relaxarea in sedinta foto pentru revista.
Fotografiata de celebrul Terry Richardson, Cameron a purtat o serie de outfit-uri foarte provocatoare, printre care o bustiera si o portjartiera de piele, o pereche de pantaloni de blugi foarte scurti si un set de lenjerie intima.
Intrebata de ce nu s-a casatorit pana in prezent, Cameron a raspuns “Sunt desteapta! Nu, e greu de spus. Nu era un lucru care sa ma atraga. In mod cert n-am vrut s-o fac pe la 20 de ani, nici la 30. Vom vedea. In mod cert nu mai sunt atrasa de aceiasi oameni de care eram atrasa la 20 de ani.”
Nici subiectul copiilor nu este exclus, spune vedeta. “Exista o posibilitate in sensul ala, nu sunt asa de batrana. Credeti sau nu, ma simt foarte…capabila.”
Cat despre silueta ei tonifiata, Cameron spune ca este rezultatul unor sesiuni regulate de Pilates. Si nu, se pare ca nu-si injecteaza fata cu Botox, in pofida aspectului ei tanar.
“Nu exista chestii anti-imbatranire. Nu poti da timpul inapoi. Eu vreau sa traiesc clipa, cat de bine pot. Atunci cand accepti viata asa cum e ea ajungi sa fii multumit.”






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu