sâmbătă, 13 octombrie 2012

Kourtney Kardashian se vrea Marilyn Monroe. Vedeta a suferit un accident vestimentar si a lasat la vedere mai mult decat voia – FOTO


Insotindu-si sora la o sedinta foto, fiica cea mare a lui Kris Jenner si Robert Kardashian a avut parte de un accident vestimentar care ar fi facut-o invidioasa pana si pe Marilyn Monroe.
Kourtney Kardashian se vrea Marilyn Monroe. Vedeta a suferit un accident vestimentar si a lasat la vedere mai mult decat voia ndash; FOTO
Desi stie foarte bine ca fotografii si jurnalistii pandesc fiecare miscare a familiei Kardashian, inclusiv a ei, Kourtney a imbracat o fusta larga si a iesit in bataie vantului fara sa prevada dezastrul care aveasa urmeze.
Profitand de pauza pe care sora ei a facut-o, Kourtney a iesit cu Khloe pe balcon si s-a trezit cu lenjeria intima expusa in fata paparazzilor.
Carcotasii au asemanat-o pe Kourtney cu celebra Marilyn Monroe, care in comedia "The Seven Year Itch" s-a asezat deasupra unei statii de metrou si a si-a lasat coapsele la vedere in timp ce rochia ii flutura in bataia vantului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu