sâmbătă, 13 octombrie 2012

Raluca Lazarut, superba intr-o rochie decoltata Maria Lucia Hohan la evenimentul Fashion For Trees

Raluca Lazarut a prezentat gala Fashion For Trees, primul eveniment din Romania care a imbinat moda si ecologia, in scopul strangerii de fonduri pentru viitoarele actiuni de impadurire ale organizatiei MaiMultVerde.
Raluca Lazarut, superba intr-o rochie decoltata Maria Lucia Hohan la evenimentul Fashion For Trees
La evenimentul organizat de Asociatia MaiMultVerde, Raluca Lazarut a impresionat cu un look elegant: vedeta a purtat o rochie de gala Maria Lucia Hohan, nude si cu umerii goi.
Prima editie a evenimentului Fashion for Trees i-a adus la un loc pe unii dintre cei mai importanti designeri si stilisti romani, personalitati publice, precum si sustinatori si voluntari ai organizatiei la Fratelli Social Club.

Gazda evenimentului a fost Raluca Lazarut, care s-a implicat activ in proiectele Asociatiei MaiMultVerde in ultimii trei ani. 
Chiar daca nu a putut fi prezenta efectiv la eveniment, designerul vedetelor de la Hollywood, Maria Lucia Hohan, a sustinut initiativa MaiMultVerde prin vestimentatia pe care i-a asigurat-o Ralucai Lazarut, dar si prin donarea unei tinute la marea tombola care s-a desfasurat la eveniment.
Adelina Ivan, Andra Clitan, Claudia Castrase, Cristian Samfira, Kinga Varga, Mirela Diaconu, Murmur (Andreea Badala), Rhea Costa, Wilhelmina Arz si Trends by Adina Buzatu au realizat cea mai “verde” prezentare de moda cu sprijinul lui Laurent Tourette, Art In Make Up, MRA Models, Mihaela Glavan si Mirela Vescan, make up artist oficial Rimmel London.
Surpriza serii a fost oferita de catre designerul Claudia Castrase – o rochie de hartie reciclata care a incheiat prezentarea de moda in aplauzele spectatorilor.
Invitatii la eveniment au sustinut viitoarele actiuni de plantare ale Asociatiei MaiMultverde prin achizitionarea unor bilete la tombola cu premii si licitarea tinutelor prezentate in cadrul defilarii de moda, precum si a celor trei rochii purtate de Jojo la emisiunea ”Dansez pentru tine” (Pro TV) care au fost donate special pentru aceste eveniment. Astfel, nu doar natura a avut de castigat, ci si participantii la Fashion for Trees.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu