miercuri, 3 octombrie 2012

Kristen Stewart nu se potoleste! Dupa impacarea cu Robert, continua sa comunice cu amantul

Tocmai cand incepea sa se aseze praful peste scandalul infidelitatii ei si cand Robert o iertase in sfarsit pentru ca l-a inselat cu Rupert Sanders, regizorul “Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator”, Kristen a facut ce stie ea mai bine: a dat nastere unui nou scandal.
Kristen Stewart nu se potoleste! Dupa impacarea cu Robert, continua sa comunice cu amantul
Protv Ad
Conform site-ului celebdirtylaundry.com, Robert a acceptat sa se impace cu fosta lui iubita doar daca aceasta va intrerupe comunicarea cu Rupert Sanders.

“Rob a fost de acord sa-i dea relatiei o noua sansa. Inca e foarte precaut si el si Kristen s-au inscris la terapie de cuplu. Amandoi spera ca situatia asta se va incheia cu “si au trait fericiti pana la adanci batraneti.” Rob a facut-o sa-i promita ca va inceta sa mai vorbeasca cu Rupert si ea a incalcat deja aceasta promisiune”, a declarat un prieten de-ai actorului.
Conform aceleiasi surse, se pare ca Kristen isi trimite sms-uri cu fostul ei amant, fara stirea lui Rupert. “Kristen s-a justificat prietenilor ca, teoretic, nu vorbeste cu el, asa ca simte ca isi tine cuvantul fata de Robert.”, a povestit o sursa din anturajul vedetei.
Daca cele de mai sus sunt adevarate, nu ne ramane decat sa ne intrebam de ce ar avea nevoie Robert Pattinson sa deschida ochii si sa realizeze ca Kristen nu e buna pentru el?
Din pacate pentru el, insa, din cauza contractului semnat cu Summit Entertainment trebuie sa stea prin preajma lui Kristen pe toata perioada turneului de promovare al ultimului film din franciza “Twilight”.
Daca tabloidele si site-urile americane au dreptate, ce parere aveti despre comportamentul lui Kristen? Credeti ca se poate considera infidelitate?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu