duminică, 14 octombrie 2012

Adevarul despre picioarele sexy ale lui Kim Kardashian. Care este trucul de frumusete pe care il foloseste milionara


Kim Kardashian este una dintre vedetele de la Hollywood care reuseste sa castige milioane de dolari datorita aspectului fizic. Constienta de faptul ca trebuie sa arate intotdeauna impecabil, starleta isi scoate din cand in cand asul din maneca.
Adevarul despre picioarele sexy ale lui Kim Kardashian. Care este trucul de frumusete pe care il foloseste milionara
Kim Kardashian nu se poate lauda cu inaltimea ei si nici silueta nu ii este suficient de supla cat sa o ajute sa se laude cu picioarele ei subtiri. Cu toate acestea, ea reuseste sa arate de milioane si sa creeze impresia ca este mai inalta folosind un truc foarte simplu.
Vedeta merge adesea la solar si da un plus de culoare pielii ei. Bronzul nu doar ca ii ascunde imperfectiunile (semnele din nastere, petele), ci si ii subtiaza aspectul.
Surprinsa in urma cu doar o zi de paparazzi pe strazile din Miami alaturi de sora ei mai mica, voluptoasa Kim arata de milioane comparativ cu Khloe, care se pare ca a renuntat la bronzul artificial.
Stearsa si palida, mezina familiei Kardashian s-a lasat eclipsata de sora ei mijlocie, Kim, pe care fotografii au orbit-o cu blitz-urile. Khloe s-a consolat, in schimb, cu o cafea cubaneza, pe care a baut-o in aer liber.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu