miercuri, 3 octombrie 2012

Jennifer Lopez si-a anulat concertul din Romania.De ce a renuntat artista sa mai sustina spectacolul din noiembrie

Concertul pe care Jennifer Lopez urma sa il susţina pe 14 noiembrie, in complexul Romexpo din Bucureşti, a fost amanat pentru anul viitor, din cauza ca sala respectiva nu corespunde cerinţelor echipei tehnice a starului.
Jennifer Lopez si-a anulat concertul din Romania. De ce a renuntat artista sa mai sustina spectacolul din noiembrie
Protv Ad
Motivul amanarii concertului divei latino-pop este suplimentarea de ultima ora a cerinţelor tehnice ale turneului european, in special in ceea ce priveşte detaliile de scenotehnica.


Astfel, cladirea Pavilionului Central Romexpo, unde a fost programat spectacolul, nu mai corespunde din punct de vedere tehnic cerinţelor de producţie ale managementului cantareţei, iar Bucureştiul nu dispune de o sala care sa poata gazdui concerte de mare anvergura.


"Organizatorii concertului, in acord cu managementul artistei, intenţioneaza reprogramarea evenimentului in cursul anului viitor. Cu siguranţa, concertul va fi organizat intr-un spaţiu exterior, care sa permita construirea unei structuri care sa poata susţine toate cerinţele tehnice necesare show-lui. in acest context, Romania va beneficia de un spectacol J Lo la cel mai inalt nivel, fara niciun fel de compromisuri, fapt ce nu ar fi putut realizat in condiţiile prevazute iniţial", se mai spune in comunicatul organizatorilor.


Biletele deja vandute vor fi valabile pentru data ce urmeaza a fi programata şi anunţata. Cu toate acestea, persoanele care au cumparat bilete şi doresc sa recupereze contravaloarea lor o pot face numai la punctele de vanzare de unde au achiziţionat biletele, incepand cu data de 5 octombrie şi pana pe 14 noiembrie 2012 inclusiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu