marți, 9 octombrie 2012

Gesturi extrem de indecente pe strazile din Miami. Ce vedeta de la Hollywood nu si-a putut lua mainile de pe posteriorul iubitului ei


Sunt urmariti de camerele de luat vederi si de paparazzi zi si noapte, iar prezenta jurnalistilor nu ii mai intimideaza deloc. De aceea, cei doi au renuntat la inhibitii si au facut gesturi intime in plina strada, chiar daca obiectivele erau indreptate asupra lor.
Gesturi extrem de indecente pe strazile din Miami. Ce vedeta de la Hollywood nu si-a putut lua mainile de pe posteriorul iubitului ei
Kim Kardashian si Kanye West formeaza fara doar si poate unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la Hollywood. Tineri, populari si extrem de prezenti in viata mondena, ei ar trebui deci sa stie ca jurnalistii abia asteapta sa taxeze orice gest iesit din comun pe care il fac.
Dorinta tabloidelor de senzational nu ii intereseaza pe cei doi, ei alegand sa isi manifeste dragostea chiar si in moduri mai obraznice, in plina strada.
Surprinsa plimbandu-se pe strazi din Miami alaturi de Kanye, voluptoasa Kim Kardashian a fost fotografiata punandui mana pe posterior partenerului ei actual, care o proteja de ploaie, tinandu-i grijuliu umbrela deasupra capului.
Imbracat intr-o tinuta casual si incaltat intr-o pereche de pantofi sport de un roz aprins, West nu a parut deloc deranjat de indrazneala iubitei lui si si-a vazut de drum linistit.
Au exagerat cei doi cu gesturile in public sau e normal felul in care s-au comportat? Ce crezi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu