marți, 16 octombrie 2012

Lui Kristen Stewart ii este teama ca cineva vrea sa o ucida. Vezi ce motive invoca vedeta

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe paginile tabloidelor care au exploatat scandalul infidelitatii lui Kristen, ca actrita le-a dat noi motive sa scrie despre ea. De data aceasta, starul din "Twilight" spune ca se teme pentru viata ei.
Lui Kristen Stewart ii este teama ca cineva vrea sa o ucida. Vezi ce motive invoca vedeta
Protv Ad
Intr-o carte electronica recenta, intitulata "Robert Pattinson, Kristen Stewart si Taylor Lautner - In propriile lor cuvinte", Kristen i-a povestit scriitoarei Talia Soghomonian ca nu se mai simte in siguranta atunci cand iese din casa.
"In prezent e tot mai greu sa te protejezi pentr ca toata lumea e pe Facebook sau pe Twitter si toata lumea stie unde esti in permanenta. Ma tot gandesc ca poate o sa mor pentru ca cineva o sa spuna unde sunt si altcineva o sa ma ucida. Cineva o sa scrie pe Twitter unde ma aflu si apoi boom, o sa mor.", a spus ea.

Chiar daca vedeta are motive sa se planga de faptul ca este urmarita in permanenta de fani (sa ne aducem doar aminte de nebunia care a urmat dupa ce s-a aflat ca l-a inselat pe Robert Pattinson), credem, totusi, ca declaratia ei este putin morbida si exagerata.
Voi ce parere aveti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu