miercuri, 31 octombrie 2012

Britney Spears, cu o peruca bizara si fata deformata de Photoshop pe coperta unei reviste


Starul pop a fost intervievat pentru editia de decembrie a revistei "Lucky". Daca intrebarile revistei si raspunsurile vedetei au fost cat se poate de cuminti, pictorialul foto a starnit o puternica controversa in randul fanilor vedetei.  
Britney Spears, cu o peruca bizara si fata deformata de Photoshop pe coperta unei reviste
Problema a fost atat folosirea in exces a Photoshop-ului pentru a "imbunatati" aspectul cantaretei, cat si faptul ca faptul ca parul ei arata foarte suspicios, ca si cum ar fi purtat o peruca.
De fapt, reactia negativa a  fanilor a fost atat de puternica, incat reprezentantii revistei au fost nevoiti sa se scuze pe pagina revistei de Twitter, desi nu e foarte clar pentru ce si-au cerut scuze.
"Va multumim tuturor pentru ca ne-ati impartasit gandurile cu privire la coperta noastra. Ca intotdeauna, le vom transmite mai departe echipei si ne pare rau ca v-am dezamagit pe unii dintre voi."

Desi reprezentantii "Lucky" nu au recunoscut clar ca Britney poarta o peruca, au confirmat, totusi, ca ceva este neinregula cu fotografiile.
In interviu, Britney a vorbit despre viata ei de familie, dar si despre style icon-urile ei.
"J.Lo este o frumusete clasica si imi place Sarah Jessica Parker pentru ca tinutele ei sunt foarte colorate, funky si tineresti."
Spune si tu: ce parere ai despre aparitia lui Britney din "Lucky"? A purtat sau nu starul pop o peruca?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu