miercuri, 31 octombrie 2012

Inevitabilul s-a intamplat? Ce cuplu celebru de la Hollywood s-a despartit prin Instagram


De cateva saptamani, jurnalistii de peste ocean au alimentat zvonurile conform carora unul dintre cele mai celebre cupluri de la Hollywood este pe cale sa rupa o relatie de doi ani. Desi nu a existat o confirmare, gesTul unuia dintre ei ar putea face mai mult decat o mie de cuvinte.
Inevitabilul s-a intamplat? Ce cuplu celebru de la Hollywood s-a despartit prin Instagram
Selena Gomez si Justin Bieber formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri de la Hollywood. Diferenta de varsta, precum si interesele fiecaruia au reprezentat motive de disputa pentru ei, adesea zvonindu-se ca tinerii celebri si bogati vor sa rupa relatia.
In urma cu numai o zi, jurnalistii au inceput sa speculeze ca ruptura a avut loc, bazandu-se pe un gest pe care Justin Bieber l-a facut pe Instagram.
Adolescentul a postat o imagine alb-negru cu el, singur, adaugandu-i comentariul "Lingse". La scurt timp, el a sters fotografia si a incarcat o alta, careia i-a adaugat textul: "Doar eu".
Fanii artistului au presupus ca "Lingse" este o anagramare de la termenul "single", artistul incercand astfel sa transmita un mesaj ascuns celor care ii urmaresc contul de Instagram.

Un comentariu: