joi, 4 octombrie 2012

Vestea bomba care va zgudui lumea Hollywood-ului. Doi actori extrem de indragiti vor sa se casatoreasca in secret. Ghicesti despre cine este vorba?


S-au impacat, nu s-au impacat, se inteleg bine sau se cearta in continuare... nici nu mai stim ce sa credem despre relatia dintre cei doi, insa jurnalistii de peste ocean ne vin in ajutor cu o veste bomba.
Vestea bomba care va zgudui lumea Hollywood-ului. Doi actori extrem de indragiti vor sa se casatoreasca in secret. Ghicesti despre cine este vorba?
Potrivit CDL, Kristen Stewart si Robert Pattinson planuiesc sa se casatoreasca in secret. Fericita ca i-a dat voie sa faca parte din viata lui din nou, se pare ca protagonista seriei Twilight isi doreste sa isi lege destinul de cel al lui Rob pentru totdeauna.
Daca inainte de a fi prinsa in flagrant cu regizorul Rupert Sanders, Kristen nu isi dorea deloc sa se logodeasca si sa devina sotie, se pare ca aceasta si-a schimbat opinia intre timp, ea insistand acum si dorindu-si sa il ia de sot pe partenerul ei.
"Cand au inceput sa iasa impreuna ea nici macar nu voia sa auda de trecerea la nivelul urmator. Robert, in schimb, o vedea in postura de logodnica si sotie, o considera femeia viselor lui. Daca s-ar casatori acum, Pattinson si-ar recapata increderea in ea, iar Kristen ar fi foarte fericita. As fi foarte incantata daca lucrurile ar merge conform acestui plan", a spus o apropiata al lui Stewart.
Potrivit Life&Style, cei doi au inceput deja pregatirile si actrita este dispusa sa faca orice pentru a-si elga desitnul de al lui Rob. In timpul in care au fost despartiti, ea si-a dat seama ca nu poate trai fara Pattinson, motiv pentru care este grabita sa incheie pregatirile, mai scrie revista.
Tu ce crezi? Se casatoresc sau nu Rob si Kristen? Nu e cam ciudat ca apar aceste zvonuri chiar inainte de lansarea ultimului film din seria Twilight?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu